PCA Skin: Deel 2 advanced

Wat gaan we behandelen?

Deze training is bedoeld voor iedereen die de PCA skin behandelingen en producten wil beheersen als huidspecialist. Het doel hierbij is om de juiste behandelingen en producten in te zetten bij het juiste huidbeeld. Het oplossen van huidproblemen staat hierbij centraal, om zodoende duidelijk zichtbare resultaten te boeken. De juiste kennis en know how van diverse processen in de huid worden behandeld en gekoppeld aan het juiste product. Na deze training kan je als huidexpert aan de slag met de uitdaging om huidproblemen en huidveroudering op te lossen!


Theorie
Locatie: Bussum
Aantal dagen: 1
Start: 10:00
Einde: 17:00

PRAKTIJKTRAININGEN OP LOCATIE

Praktijktrainingen zijn erg belangrijk om de juiste tips en tricks van de behandelingen te leren. De training wordt in je eigen salon gegeven. Om het jou comfortabeler te maken komen we naar je salon en werken we in je eigen omgeving. Een aantal halve dagen zijn nodig om je wegwijs te maken in de diversiteit van de producten en behandelingen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je enkele modellen vraagt.


Praktijk
Locatie: Op locatie
Aantal dagen: 1
Start: In overleg
Einde: In overleg
Extra informatie: Praktijklessen proberen we volledig af te stemmen op de behoeftes van uw salon.

Aanmelden

Kies een beschikbare datum


Trainers

Trainer
Ahmet Turkkani Trainer

Ik weet hoe de huid werkt op moleculair niveau. En hoe behandelingen daarop inspelen. Het is mijn drive als huidspecialist en trainer om mijn expertise op het gebied van huidverbetering en innovatieve behandeltechnieken door te geven aan huidprofessionals. Zo worden de nieuwste trends en ontwikkelingen in dit vakgebied direct toepasbaar in jouw salon of instituut. Perfect, toch?


Trainer
Sophie van Oene Praktijktrainer

Ik help schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten betere vakmensen te worden. Kennis die je op je opleiding krijgt, is vaak nog te beperkt. Hoe onze producten precies in de praktijk worden toegepast, leer je van mij. Vanuit grote internationale concerns ken ik alle producten en alle technieken. Dat ik vakgenoten beter zie worden, is een van de leukste aspecten van mijn vak.


Trainer
Marije Wever Praktijktrainer

Producten die behandeld worden