Fusion: Monopen training

Wat gaan we behandelen?

De training Monopen is gebaseerd op een huidbeschadiging waarbij de huid collageen aanmaakt. Dit heeft als resultaat dat de huid compacter en steviger wordt en minder rimpels vertoont. Tijdens de training worden diverse rimpelbehandelingen besproken, de behandeling en de daarbij behorende werkstoffen uitgelegd. Ook wordt geoefend in de praktijk. Na deze training kan je volop aan de slag met de allernieuwste technieken op het gebied van huidverjonging!


Theorie
Locatie: Bussum
Aantal dagen: 1
Start: 14:00
Einde: 17:00

PRAKTIJKTRAININGEN OP LOCATIE

Praktijktrainingen zijn erg belangrijk om de juiste tips en tricks van de behandelingen te leren. De training wordt in je eigen salon gegeven. Om het jou comfortabeler te maken komen we naar je salon en werken we in je eigen omgeving. Een aantal halve dagen zijn nodig om je wegwijs te maken in de diversiteit van de producten en behandelingen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je enkele modellen vraagt.


Praktijk
Locatie: Op locatie
Aantal dagen: 1
Start: In overleg
Einde: In overleg
Extra informatie: Praktijklessen proberen we volledig af te stemmen op de behoeftes van uw salon.

Aanmelden

Kies een beschikbare datum


Trainers

Trainer
Marije Wever Trainer / Huidtherapeut

Als huidtherapeut heb ik geleerd hoe je de “zieke en beschadigde” huid kunt behandelen en herstellen. Ik help schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten in de praktijk zodat ze de behandelingen met onze producten kunnen optimaliseren. Door het herstellen van de huid kun je de kwaliteit van leven vaak verbeteren. Dan heb je toch het mooiste beroep dat er is?


Trainer
Annemarie van de Graaf Trainer / Sales

Mijn passie is om jou, als beauty professional, nog succesvoller te maken! Ik vind het geweldig om kennis en ervaringen te delen met beauty professionals om een zo goed en compleet mogelijke ondersteuning te bieden. Hierbij kan je denken aan vakinhoudelijke kennis, maar natuurlijk ook aan commerciële ondersteuning. Samen gaan we voor het beste resultaat op alle fronten!


Trainer
Claudia de Vos Trainer / Sales

Na zelf 13 jaar achter de stoel gestaan te hebben met derma cosmeceuticals en beautymanager te zijn geweest, wil ik mijn ervaring graag met je delen. Dit is mijn passie! Vanaf de start met een van onze merken begeleid ik je gedurende een traject waarin we kijken naar jouw behoeften en hoe we jouw salon of praktijk naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe schoonheidsspecialisten zich kunnen onderscheiden als vakmensen door de vakinhoudelijke kennis en de merken, waarmee ze werken.


Trainer
Esme Pieterse Trainer / Sales

Mijn passie is om samen met jou, jouw salon naar een hoger level te tillen! Dit doe ik door kennis en ervaring te delen en verder steun ik je waar mogelijk op commercieel gebied en met vakinhoudelijke kennis. De beste manier om iets te leren, is door te doen…

Producten die behandeld worden