Forlle’d

EXPERT IN ANTI-AGING UIT JAPAN

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijs winnende technologie tot uiting in huidverbetering. Deze techniek verkleint moleculen naar nanomoleculen. Moleculen van laag moleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen geven Forlle’d de ongeëvenaarde mogelijkheid om werkstoffen diep in de huid te brengen en te laten opnemen. Ze zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan. Deze bijzondere, gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt. De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Dit maakt Forlle’d zo bijzonder. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

Met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Het eerste succes van Forlle’d was het verkleinen van de moleculen van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is normaal te groot om opgenomen te worden in de diepere huidlagen. Forlle’d wist het hyaluronzuur zo’n 600 tot 4.000 keer te verkleinen tot 5 nanometer, zodat het de dermis in kan waar het de fibroblasten kan stimuleren om elastine en collageen aan te maken en de eigen hyaluronzuur-aanmaak te bevorderen. Tevens vormen de hyaluronzuur moleculen het deliverysystem om drie gepatenteerde werkstoffen mee naar binnen te nemen. De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum – door wetenschappers erkend als een van de krachtigste anti-oxidanten die er bestaan. Door het te verkleinen pakt het een veel breder spectrum aan vrije radicalen aan dan welke anti-oxidant ook. De effectiviteit van de platinumdeeltjes is dankzij deze technologie verhoogd en de huid kan ze beter verdragen. Daarnaast bevatten de producten laagmoleculaire ceramiden en mineralen.
Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. De essentiële mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces. Om te zorgen dat het hyaluronzuur de actieve werkstoffen meeneemt tot in dermis, zijn ze geïoniseerd.

Laag moleculair hyaluronzuur

Alle producten van Forlle’d zijn gebaseerd op gepatenteerd laag moleculair hyaluronzuur, dat de huid hydrateert en vernieuwt van binnenuit. Forlle’d gebruikt een revolutionaire technologie om de grootte van het hyaluronzuurmolecuul zo te verkleinen dat het in de dermis kan komen. Dit zorgt voor een stimulatie en vernieuwing van de huid op cellulair niveau.

Het meest voorkomende probleem bij producten op basis van hyaluronzuur is de moleculaire grootte ervan. Deze is vaak veel te groot om opgenomen te worden in de dermis doordat het groter is dan de ruimtes tussen de cellen in de opperhuid en de basaalcellenlaag. Wetenschappers van Forlle’d zijn erin geslaagd het molecuul van hyaluronzuur te verkleinen (5 nanometer) zonder deze molecuul te beschadigen en de samenhang van het molecuul te verlengen, waardoor deze molecuul 600 – 4000 maal kleiner is dan de originele variant. Hiermee heeft Forlle’d de activiteit van het hyaluronzuur ongekend vergroot binnen de huidverzorgingsindustrie.

Voordelen van laag moleculair gewicht

Forlle’d hyaluronzuur:
De hyaluronzuur moleculen kunnen makkelijk opgenomen worden door de huid en worden gelijkmatig verdeeld in de huid, zonder dat er een fi lter wordt gevormd op de huid. Zodoende wordt de huid niet afgesloten en wordt celont-steking voorkomen. Hyaluronzuur staat bekend om het vochtbindend vermogen in de huid.

Doordat het molecuul verfijnd is, zal het vochtgehalte in de huid vele malen beter worden vergeleken met conventionele hyaluronzuur producten.

  • Laag moleculair hyaluronzuur stimuleert de functie van menselijke fibroblasten en voorkomt oxidatie door vrije radicalen aan nieuw weefsel.
  • Laag moleculair hyaluronzuur is zeer effectief als het gaat om het transporteren van niet oplosbare ionen zoals calcium en magnesium en oplosbare ionen zoals natrium en kalium, die veel worden toegepast in huidverzorgingsproducten. Het behoud van de mineralenbalans dankzij deze ionen is erg belangrijk als het gaat om hun effect op de celactiviteit en stabiliteit van de celtussenstof.

Laag moleculair platinum

De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum. Onder de meest toegepaste en meest gebruikte anti-oxidanten zoals co-enzym Q10, polyphenolen, vitamine C, en lipoic acid is platinum bewezen als meest krachtige anti-oxidant. Platinum is in staat een breed spectrum aan vrije radicalen te vangen en te verwijderen. Dit is dan ook de reden waarom de meeste onderzoekers platinum adviseren als laatste wapen tegen vrije radicalen. Terwijl andere anti-oxidanten hun effectiviteit verliezen na de strijd met vrije radicalen is platinum in staat om als een soort catalysator zijn effectiviteit te behouden. Zolang platinum in de huid blijft, is het effectief en zal het de strijd met vrije radicalen aan gaan.

De speciale technologie van Forlle’d heeft ervoor gezorgd dat de effectiviteit van platinumdeeltjes verhoogt is en dat de huid het beter kan verdragen.

  1. Het effect van geïoniseerd platinum is sterker dan andere, conventionele anti-oxidanten.
  2. Geïoniseerd platinum heeft een lang houdbaar resultaat.
  3. Geïoniseerd platinum is erg actief.
  4. Geïoniseerd platinum stimuleert collageen, elastine en andere onderdelen in de dermis.
  5. Geïoniseerd platinum is veilig.

Laag moleculaire ceramiden

De technologie van de ceramideproductie door Forrle’d verzekert een maximale effectiviteit en werkt nauwkeurig samen met menselijke ceramiden.

Dit verhoogt het vochtgehalte en herstelt de huidbarrière.
Ceramiden zijn natuurlijke grondsubstanties in de huid en zijn met name aanwezig in het stratum corneum. Ze zijn verantwoordelijk voor de vetachtige huidbarrière en beschermen daarmee de huid. Samen met verzadigde vetzuren en cholesterol vormen ceramiden een waterafstotende barrière. Hierdoor wordt vochtverlies door perspiratie voorkomen en blijven de epidermale huidlagen intact.

Geïoniseerde mineralen

Forlle’d introduceert een high-end technologie om de mineralenbalans van de huid te behouden en te herstellen door essentiële mineralen aan de huid te geven. Alle producten van Forlle’d bevatten gepatenteerd ultra laag moleculair hyaluronzuur met een unieke grootte van 5 nanometer. Dit is niet enkel een geweldige moisturizer, maar het unieke afleversysteem achter deze technologie zorgt tevens voor een optimaal transport van geïoniseerde mineralen in de diepere huidlagen.

Het gebrek aan mineralen in de huid zorgt voor een lagere celactiviteit en een lagere celmetabolisme. Dit is heel eenvoudig te zien aan een vale en vlekkerige huid, een hoge gevoeligheid, fragiele bloedvaten, roodheid, donkere kringen rondom de ogen en een hoge ontstekingsreactie van de huid. Een goede mineralenbalans van de huid is essentieel voor een normale celactiviteit en een prachtige huid. De producten van Forlle’d bevatten mineralen die van essentieel belang zijn voor de huid zoals calcium. Dit is noodzakelijk voor het stabiliseren van de cellen net boven de basaalcellenlaag. Bovendien heeft calcium een vitale rol in het transport van actieve werkstoffen door het celmembraan.  Aanvullend op calcium wordt magnesium en zink gebruikt om de mineralenbalans te behouden en bepaalde enzymen te activeren, die de wondgenezing stimuleren. Geïoniseerde mineralen werken als een soort zout, die cellen aan elkaar bindt waardoor de huid compact en glad wordt.

Informatie aanvraag

 Nimue pHformula PCA Skin Forlle’d Meline Fusion Thoclor

Resultaat, omzet & klantenbinding

Dermaesthetics staat voor maximale ondersteuning zodat de huidspecialist zich kan onderscheiden met kennis èn resultaat. Dankzij de resultaatgerichte high-tech producten is Dermaesthetics de perfecte partner in specialistische huidbehandelingen.

Door de vele trainingen bij ons intern of in jouw instituut en door de nieuwste ontwikkelingen bij te houden denken wij mee over jouw marktkansen. Wij geven service op alle vlakken maar vooral door persoonlijk contact.

De merken van Dermaesthetics zijn NIET via internet te koop. Ze zijn door en door getest en maken onderdeel uit van specifieke behandelingen voor professionals zoals jij.

Wil je weten wat Dermaesthetics voor jou precies kan betekenen?

Ons team staat voor je klaar!

NimueNimue

FusionFusion

pHformulapHformula

PCA SkinPCA Skin

ME LINEME LINE

THOCLOR LABSTHOCLOR LABS

forlle’dforlle’d

DR K DERMAL HEALTHDR K DERMAL HEALTH