DR K DERMAL HEALTH

Dermaesthetics blijft vernieuwen. We introduceren in het nieuwe jaar Dr K Dermal Health Care, een nieuw medisch-cosmeceutisch merk dat als pionier in de wetenschap voor optimale huidgezondheid staat.

Dr KDe intolerantie voor veel externe factoren heeft de afgelopen jaren ontstekingsstoornissen, zoals allergieën en eczeem enorm doen toenemen. Dit is meestal het gevolg van een defecte huidbarrièrefunctie.

Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid te verbeteren op alle aspecten van de basale lagen tot de microbiota van de huid.

Met passie voor de wetenschap en de anotomie van ons vitale orgaan, de huid, behandelt Dr K huidproblemen zoals huiveroudering, hyperpigmentatie, acne, eczeem en chronische roodheid.

De focus van Dr K Dermal Health Care ligt, met continu wetenschappelijk onderzoek als basis, op de ontwikkeling van innovatieve pre- en probiotische huidvernieuwingssystemen.

De reeks dermaceutische producten is anders dan alle andere producten, die in de huidverzorgingsindustrie  geïntroduceerd zijn en biedt de professional de gelegenheid om de hoogst haalbare resultaten te bereiken met behoud van een uitstekende gezondheid van de huid.

Juanita _044

77307954_126919095419660_3573919643657568256_n
Dr. Juanita Kilian is als chemicus jarenlang verantwoordelijk geweest voor de productontwikkeling van Nimue. Juanita heeft zich beziggehouden met de studie van ‘transdermal delivery systems’ en heeft unieke formuleringen ontdekt, die een grote invloed hadden op de ontwikkeling van Dr K Dermal Health Care.

Het is een kleine, compacte lijn, die bestaat uit één professionele behandeling en 7 verkoopproducten. Het is een goede aanvulling op onze bestaande merken gericht op specifieke huidproblemen.