CNC Skincare

Aesthetic World

Wanneer we jong zijn staan de werkelijkheid en de gevolgen van ouder worden nog ver van ons af. Het ouder worden gaat slechts geleidelijk. Tot de dag dat we ons bewust worden van de eerste kleine rimpeltjes. Op dat moment begint onze zoektocht naar hoe we dit proces kunnen vertragen.

UITGELICHTE-AFBEELDING-AW

Specialistische behandelingen

Unieke combinatie van glycolzuren en ongestabiliseerd hyaluronzuur. Effectieve peeling, maximaal volume en vitaliteit.

Diamant dermabrasie

Intensieve slijpbehandeling met diamant. Verbetert de huidstructuur en het opnamevermogen van de huid
(nu gratis bij een startpakket).

Luxe high-tech cosmedische producten

Langdurige revitalisering van de huid. Verrijkt met een hoge dosering hyaluronzuur. Innovatieve, probleemoplossende ingrediënten bieden high-tech huidverbeterende producten met meer resultaat.

MESOPORATIE

CNC in combinatie met een Mesoporatie- behandeling geeft garantie voor het beste resultaat in de strijd tegen huidveroudering.

Met een Mesoporatie- behandeling wordt een krachtige cocktail van actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur in de huid gebracht, terwijl een CNC behandeling de huid met glycolzuren peelt en de aanmaak van collageen- en elastine vezels van binnen èn van buitenaf stimuleert met hyaluronzuur. Daarnaast bevatten de thuisproducten van CNC ook phytohormonen zoals genistein die de opbouw van de weefselstructuur ondersteunen en zorgen voor een strakke huidstructuur.

De tweeledige aanpak garandeert een optimaal resultaat: een stevige en veerkrachtige huid met een jonge uitstraling.

Het resultaat

  • Verhoogt het vermogen vrije radicalen te neutraliseren
  • Verbetert het vochtbindend vermogen van de huid
  • Activeert de werkzaamheid van het bindweefsel
  • Herstructurering van het huidoppervlak
  • Opbouw collagene- en elastine vezels
  • Hoge elasticiteit en stevigheid
  • Frisse jeugdige uitstraling
  • Minder rimpelvorming

SLM - Skin Lipid Matrix

Waarom kies je SLM?

Anti-ageing voor de gevoelige en allergische huid

Allergieën en intoleranties komen tegenwoordig steeds meer voor. Ook gaat men vaker naar de dermatoloog om zich hiervoor te laten behandelen.

Innovatieve verzorging met huididentieke basis

Dankzij onderzoek weten we tegenwoordig dat het voor mensen met een allergie erg moeilijk is om verdraaglijke en gelijktijdig effectieve anti-ageing producten te gebruiken. Vanuit dat oogpunt heeft CNC een anti-ageing serie ontwikkeld op basis van huididentieke componenten en een unieke formule die zelfs voor de ultra gevoelige, allergische en gevoelige huid geschikt is.

Huididentiek, hoogst verdraagzaam en identiek aan de cel

De Skin LIpid Matrix serie is volledig vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen, parfum en emulgatoren. De speciale lijn is gebaseerd op een basis met SLM-structuur en bevat een celidentieke vloeistof als moisturiser. De huid wordt geregenereerd, rimpels worden minder en de vochthuishouding wordt verbetert.

Een verzorgingslijn voor de zeer gevoelige huid, zonder risico’s

Cleansing Lotion

Deze romige anti-ageing reinigingslotion ontdoet de huid grondig van talg, vuildeeltjes en make-up. Het werkt zuiverend op de huid. De tenside-vrije lotion bevat druivenpitextract. De polyphenolen uit de druivenpitextract beschermen de celmembranen. De verhoorning wordt vermindert en de huid krijgt een fl uweelzacht gevoel. Hamamelis- extract desinfecteert de huid en voorkomt onzuiverheden. Lecithine zorgt voor een stabiele huidbarriëre en voorkomt vochtverlies. Ook geschikt om waterproof oog make-up te verwijderen.

Cleansing Tonic

De zachte tonic verzorgt en hydrateert de huid intensief dankzij Aloe Vera-extract. Hamamelis- extract desinfecteert de huid en voorkomt onzuiverheden. Panthenol en Allantoine kalmeren de gestresste huid en verminderen roodheid. Ook geschikt als kalmerend oogcompres.

Straight Mask

Direct liftend en verstrakkend anti-ageing crèmemasker met een uniek depot-effect. Het masker bevat verzadigende Shea Butter voor een fl uweelzachte fi nish. De huid wordt voorzien van nieuwe energie en de uitstraling en vitaliteit van de huid verbetert. De hightech werkstof Ovaliss vermindert ophopingen van vetcellen en daardoor de zogenaamde onderkin. De huid wordt compacter en zichtbaar gelift. Bij 25 vrijwilligers is na 8 weken gebruik van het Straight Mask de onderkin met 10,4% vermindert. Hooggedoseerd hyaluronzuur vermindert rimpels en zorgt voor een fenomenaal resultaat. Geschikt voor de droge en normale huid.

Structure Day Care

Deze luxueuse anti-ageing dagcrème is een soort vitamine-cocktail voor de rijpe, droge en veeleisende huid. Shea Butter verzorgt en beschermt de huid intensief, hyaluronzuur maakt de rimpels in een korte tijd minder en hydrateert. Hamamelisextract werkt ontstekingsremmend en verfi jnt de poriën. Panthenol vermindert roodheden en kalmeert de gestresste huid. De huid krijgt een algehele bescherming door een waardevolle samenstelling van vitaminen op basis van Vitamine A en E. Deze vitaminen gaan huidveroudering tegen en de huid wordt verstrakt en verjongd. De huid krijgt een frissere uitstraling en de vochtbalans blijft optimaal. Het co-enzym Q10 beschermt tegen  omgevingsinvloeden en schadelijke UV-stralen. Ceramiden beschermen de huidbarriëre en behouden een optimale vochtbalans. Algenextract geeft de huid de noodzakelijke compactheid en uitstralig. De Structure Day Care is geschikt voor de gecombineerde huid en is ook als  nachtcrème te gebruiken.

Intensive Protector

Deze rijke en multifunctionele crème is speciaal ontwikkeld voor de zeer droge en veeleisende huid. Een waardevol complex dat bestaat uit Vitamine E, A en C beschermt de cellen tegen vrije radicalen en omgevingsfactoren zoals UV-licht of stress. Co-enzym Q10 functioneert als een celbeschermer en werkt preventief tegen huidveroudering. Ceramide en lecithine beschermen de huid tegen vochtverlies. Phytohormonen zoals Yamsextract en Sojaextract verstrakken en regenereren de huid en zijn het geheim van een langdurige jeugd. Hyaluronzuur vermindert aanzienlijk de rimpels en maakt de huid gladder. Dipeptide zorgt voor een extreem lifting-effect. De Intensive Protector is geschikt als dag- en nachtcrème. Hiermee geeft u uw huid een optimale bescherming tegen kou en wind en verjongt u uw huid tijdens de koude winterdagen.

Mimik Elixer

Dit hoog geconcentreerde, liftende elixer bevat Argireline, een hexapeptide die de werking van Botulinumtoxine (type A) nadoet. Hierdoor worden mimische rimpeltjes duidelijk gladder en minder. Hoog gedoseerd hyaluronzuur vermindert de diepte van de rimpels snel en zichtbaar. Het kostbare elixer maakt het gezicht stralend, en zorgt voor een jeugdige, gladdere uitstraling. Geschikt voor plaatselijk gebruik bij bestaande mimische lijntjes.

NimueNimue

FusionFusion

pHformulapHformula

PCA SkinPCA Skin

ME LINEME LINE

THOCLOR LABSTHOCLOR LABS

forlle’dforlle’d

DR K DERMAL HEALTHDR K DERMAL HEALTH