Nieuws

HUYDCONGRES
22 Maart

HUYD CONGRES 2019

Iedereen bedankt voor het bezoek aan het HUYD Congres en onze stand! We kijken terug op een geweldige en inspirerende dag.

Heb jij onze stand bezocht op het HUYD Congres en wil je meer weten over de nieuwste peelings & producten? Wil je beter inspelen op de wensen van de veeleisende consument en vooroplopen in de huidige markt? Tevens jezelf onderscheiden met kennis én resultaat? Dan is Dermaesthetics dé partner in specialistische huidbehandelingen.

Het merkenportfolio van Dermaesthetics bestaat uit innovatieve merken met resultaatgerichte behandelingen (peelings & resurfacings) en producten met actieve ingrediënten voor huidverbetering en huidverjonging. Tijdens het HUYD Congres 2019 heb je kennis kunnen maken met twee van onze merken:

pHformula
Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula biedt behandelingen en producten voor zowel snel resultaat bij complexe huidproblemen (huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie) als voor langdurig onderhoud en verjonging.

MeLine
De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, geschikt voor elk phototype of lichaamsdeel. De behandelingen geven snelle en effectieve resultaten die zijn bewezen door zowel ‘‘in vitro’’ als ‘‘in vivo’’ onderzoek.

Benieuwd wat Dermaesthetics voor jouw instituut kan betekenen?


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone