Nieuws

Homepage-PCA-Skin-Tips-Ahmet
25 November

EEN STRALENDE HUID TIJDENS DE FEESTDAGEN

Tips van PCA expert Ahmet voor een stralende huid tijdens de feestdagen

Nu de klok weer een uur achteruit is gezet en de dagen korter worden, begint bij velen de voorpret voor de feestdagen. Lootjes voor Sinterklaas worden getrokken, de eerste kerstborrels verschijnen in de agenda. En misschien een dagje shoppen met die goede vriendin om de perfecte little black dress en killer heels voor Oudjaarsavond op de kop te tikken.

Helaas gaat deze voorpret voor velen ook gepaard met feestdagenstress… want door de gure herfstperiode is je huid niet vanzelfsprekend in topconditie. Terwijl je bij dat mooie jurkje en die gave schoenen natuurlijk ook een stralende huid wilt. Want laten we eerlijk zijn… feestmake-up staat dan ook een stukje beter. PCA expert Ahmet Turkkani en trainer geeft je in dit artikel daarom tips voor een stralende huid tijdens de feestdagen.

Het verschil tussen dof en stralend

Ahmet: “Het verschil tussen een doffe huid en een stralende huid zit ‘m soms in de details. Met een kleine aanpassing van je dagelijkse verzorgingsroutine, kan je al hele mooie resultaten bereiken. Een kanttekening is hierbij wel op zijn plaats volgens Ahmet: “Wonderen bestaan écht, maar meestal niet binnen 24 uur. Een goede en tijdige voorbereiding is het halve werk en hoeft niet veel tijd te kosten.”

Lees hier verder…


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone