pHformula: Deel 1 basic

Het ultieme behandelconcept dat verder gaat daar waar de gemiddelde peeling stopt. Vervelende en ontsierende huidproblemen leer je echt aan te pakken tijdens de pHformula training. Wil je verbluffende resultaten en wil je de kern van huidproblemen behandelen? Meld je aan voor de pHformula training!

Wat gaan we behandelen?

Wil je snel en meer resultaat bieden bij hardnekkige huidproblemen? Dan is deze training iets voor jou! Tijdens de training leer je procesmatig denken hoe een huidprobleem zich ontwikkelt en wat je kan doen om dit stop te zetten. De behandelfilosofie van pHformula is het ‘resetten’ van de huid waardoor de cellen op een gezonde manier gaan functioneren. Zowel productkennis als behandeltechnieken komen uitgebreid aan bod.


Theorie
Locatie: Bussum
Aantal dagen: 1
Start: 10:00
Einde: 17:00

PRAKTIJKTRAININGEN OP LOCATIE

Praktijktrainingen zijn erg belangrijk om de juiste tips en tricks van de behandelingen te leren. De training wordt in je eigen salon gegeven. Om het jou comfortabeler te maken komen we naar je salon en werken we in je eigen omgeving. Een aantal halve dagen zijn nodig om je wegwijs te maken in de diversiteit van de producten en behandelingen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je enkele modellen vraagt.


Praktijk
Locatie: Op locatie
Aantal dagen: 1
Start: In overleg
Einde: In overleg
Extra informatie: Praktijklessen proberen we volledig af te stemmen op de behoeftes van uw salon.

Aanmelden

Kies een beschikbare datum


Trainers

Trainer
Ahmet Turkkani Trainer

Ik weet hoe de huid werkt op moleculair niveau. En hoe behandelingen daarop inspelen. Het is mijn drive als huidspecialist en trainer om mijn expertise op het gebied van huidverbetering en innovatieve behandeltechnieken door te geven aan huidprofessionals. Zo worden de nieuwste trends en ontwikkelingen in dit vakgebied direct toepasbaar in jouw salon of instituut. Perfect, toch?


Trainer
Sophie van Oene Praktijktrainer

Ik help schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten betere vakmensen te worden. Kennis die je op je opleiding krijgt, is vaak nog te beperkt. Hoe onze producten precies in de praktijk worden toegepast, leer je van mij. Vanuit grote internationale concerns ken ik alle producten en alle technieken. Dat ik vakgenoten beter zie worden, is een van de leukste aspecten van mijn vak.


Trainer
Marije Wever Praktijktrainer

Producten die behandeld worden