PCA Skin: Deel 1 basic

Alleen voor PCA skin Depositaires. De uitgebreide serie aan PCA behandelmogelijkheden maakt het ons mogelijk de huid plaatselijk te behandelen en problemen op te lossen. Voor iedere huid zit er wel iets tussen waardoor je de huid in een uur aanzienlijk opknapt. Voor thuisgebruik wordt het behandelprogramma veel persoonlijker waardoor iedere huid krijgt wat ze nodig heeft. Of het nu retinol is, Vitamine C, groeifactoren of pigmentremmers, het is allemaal mogelijk. De slogan is dan ook smart skin solutions omdat alle werkstoffen niet op het symptoom werken maar op de oorzaken van huidproblematiek.

Heel geschikt voor huidspecialisten met kennis van zaken die een stap verder willen kijken. Volgens de Amerikaanse Vogue en Oprah Winfrey is het simpel gezegd no-nonsense cosmetica.


Theorie
Locatie: Bussum
Aantal dagen: 1
Start: 10:00
Einde: 17:00

PRAKTIJKTRAININGEN OP LOCATIE

Praktijktrainingen zijn erg belangrijk om de juiste tips en tricks van de behandelingen te leren. De training wordt in je eigen salon gegeven. Om het jou comfortabeler te maken komen we naar je salon en werken we in je eigen omgeving. Een aantal halve dagen zijn nodig om je wegwijs te maken in de diversiteit van de producten en behandelingen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je enkele modellen vraagt.


Praktijk
Locatie: Op locatie
Aantal dagen: 1
Start: In overleg
Einde: In overleg
Extra informatie: Praktijklessen proberen we volledig af te stemmen op de behoeftes van uw salon.

Aanmelden

Kies een beschikbare datum


Trainers

Trainer
Ahmet Turkkani Trainer

Ik weet hoe de huid werkt op moleculair niveau. En hoe behandelingen daarop inspelen. Het is mijn drive als huidspecialist en trainer om mijn expertise op het gebied van huidverbetering en innovatieve behandeltechnieken door te geven aan huidprofessionals. Zo worden de nieuwste trends en ontwikkelingen in dit vakgebied direct toepasbaar in jouw salon of instituut. Perfect, toch?


Trainer
Sophie van Oene Praktijktrainer

Ik help schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten betere vakmensen te worden. Kennis die je op je opleiding krijgt, is vaak nog te beperkt. Hoe onze producten precies in de praktijk worden toegepast, leer je van mij. Vanuit grote internationale concerns ken ik alle producten en alle technieken. Dat ik vakgenoten beter zie worden, is een van de leukste aspecten van mijn vak.


Trainer
Annouk den Otter Praktijktrainer

Het is erg leuk om mijn kennis en passie voor het vak te delen met andere schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Zo verdiepen zij hun expertise en kennis van behandelmethoden en kunnen zij hun klanten nog beter helpen. Ik vind het geweldig als ik de salons zie groeien door de praktijktrainingen die ik geef bij Dermaesthetics.


Trainer
Sibel Gruber Praktijktrainer

Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe leergierig salons zijn en de kennis met zoveel enthousiasme toepassen in de praktijk. Tijdens mijn bezoeken bekijk ik hoe Dermaesthetics de salon kan ondersteunen door minder positieve punten te verbeteren en de dingen die goed gaan te versterken. Fantastisch om te mogen zien hoeveel diversiteit aan salons er is en hoe iedereen op zijn eigen manier behandelingen uitvoert.

Producten die behandeld worden