Trainingen

Wordt een specialist met Dermaesthetics

Kennis is macht. Wil je met de de allernieuwste behandeltechnieken werken en beschikken over de meest recente informatie op het gebied van huidverbetering, anti ageing en huidverjonging? Dan is Dermaesthetics de leerschool waar je trainingen kunt volgen om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Dermaesthetics heeft een trainingscenter speciaal voor huidspecialisten die met de merken van Dermaesthetics werken. Zo leer je niet alleen omgaan met de producten en de behandelingen, maar blijf je ook op de hoogte van alle trends en vernieuwingen op het gebied van de huid.Trainingen

07 Jan
Trainingen
Nimue: Deel 1 basic
14 Jan
Trainingen
pHformula: Deel 1 basic
21 Jan
Trainingen
PCA Skin: Deel 1 basic
04 Feb
Trainingen
Nimue: Deel 2 advanced
11 Feb
Trainingen
pHformula: Deel 2 advanced
18 Feb
Trainingen
PCA Skin: Deel 2 advanced
04 Mrt
Trainingen
Nimue: Deel 1 basic

Trainers

Trainer
Ahmet Turkkani Trainer

Ik weet hoe de huid werkt op moleculair niveau. En hoe behandelingen daarop inspelen. Het is mijn drive als huidspecialist en trainer om mijn expertise op het gebied van huidverbetering en innovatieve behandeltechnieken door te geven aan huidprofessionals. Zo worden de nieuwste trends en ontwikkelingen in dit vakgebied direct toepasbaar in jouw salon of instituut. Perfect, toch?


Trainer
Sophie van Oene Praktijktrainer

Ik help schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten betere vakmensen te worden. Kennis die je op je opleiding krijgt, is vaak nog te beperkt. Hoe onze producten precies in de praktijk worden toegepast, leer je van mij. Vanuit grote internationale concerns ken ik alle producten en alle technieken. Dat ik vakgenoten beter zie worden, is een van de leukste aspecten van mijn vak.


Trainer
Annouk den Otter Praktijktrainer

Het is erg leuk om mijn kennis en passie voor het vak te delen met andere schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Zo verdiepen zij hun expertise en kennis van behandelmethoden en kunnen zij hun klanten nog beter helpen. Ik vind het geweldig als ik de salons zie groeien door de praktijktrainingen die ik geef bij Dermaesthetics.


Trainer
Sibel Gruber Praktijktrainer

Het geeft mij enorm veel voldoening om te zien hoe leergierig salons zijn en de kennis met zoveel enthousiasme toepassen in de praktijk. Tijdens mijn bezoeken bekijk ik hoe Dermaesthetics de salon kan ondersteunen door minder positieve punten te verbeteren en de dingen die goed gaan te versterken. Fantastisch om te mogen zien hoeveel diversiteit aan salons er is en hoe iedereen op zijn eigen manier behandelingen uitvoert.

Alle trainingen

Nimue
Nimue: Deel 1 basic

Tijdens deze training staan de behandelprincipes verjonging, herstel, anti oxidatie en zonbescherming staan centraal.

Lees meer


Nimue: Deel 2 advanced

Tijdens deze training zetten we de puntjes op de i door de huidverbetering meer aan te kleden met behulp van aanvullende producten.

Lees meer


Nimue: Master Training

Na ongeveer een jaar gewerkt te hebben met het merk Nimue is behandel- en productkennis op niveau en is het tijd voor een volgende uitdaging.

Lees meer


pHformula
pHformula: Deel 1 basic

Wil je snel en meer resultaat bieden bij hardnekkige huidproblemen? Dan is deze training iets voor jou!

Lees meer


pHformula: Deel 2 advanced

Leer de basis theorie verder uit te breiden door 'out of the box' te denken met het pHformula concept!

Lees meer


PCA Skin
PCA Skin: Deel 1 basic

Heel geschikt voor huidspecialisten met kennis van zaken die een stap verder willen kijken.

Lees meer


PCA Skin: Deel 2 advanced

Deze training is bedoeld voor iedereen die de PCA skin behandelingen en producten wil beheersen als huidspecialist.

Lees meer


Fusion
Fusion: Monopen training

Tijdens deze training worden diverse rimpelbehandelingen besproken, de behandeling en de daarbij behorende werkstoffen uitgelegd.

Lees meer


Dermaesthetics