Nieuws

NIMUE-INSPIRATIEDAG3
13 September

Nimue Inspiratiedag

Op 12 september was het eindelijk zover: de Nimue inspiratiedag in het Naarderbos. Een inspirerende dag waarbij ervaringen werden uitgewisseld en het allernieuwste op het gebied van huidverbetering en huidverjonging werd gepresenteerd door niemand minder dan Dr. Juanita Kilian uit Zuid-Afrika.

Tijdens deze dag werd het allernieuwste binnen de peelingswereld geïntroduceerd: de Nimue SRC- complex. Deze huidvernieuwende en herprogrammerende resurfacings zijn op basis van diverse zuren en waterstofmoleculen. Hierdoor is de huidspecialist in staat huidproblemen zoals huidveroudering, hyperpigmentatie en acne doelgericht en effectief te behandelen. Een ander hot item waren de Nimue TDS (TransDermal) Solutions. Deze werkstofconcentraten zijn geschikt te gebruiken bij MicroNeedling of kunnen toegepast worden na alle Nimue behandelingen. TDS ampullen zijn bijzonder doordat ze erop gericht zijn de celwand zodanig te beïnvloeden dat ze tot in de cel opgenomen kunnen worden. De TDS ampullen samen met de SRC solutions maken huidverbetering en huidverjonging nog effectiever.

Ondanks het mooie weer was de opkomst zeer groot. Wij willen dan ook iedereen bedanken die aanwezig is geweest. Door het enthousiasme van alle aanwezigen is het een zeer inspirerende en succesvolle dag geworden.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone